Noxxiez Voetenwarmers

Filters
26 ProductenPagina 1 van 3

 

Cozy Noxxiez pluche voetwarmers - Leuke, gezellige pantoffels uit één stuk knuffelig zacht kussen voor kinderen en volwassenen

Harige pantoffels: kinderen zijn dol op de schattige en grappige voetwarmerontwerpen met dieren die ook als speelgoed kunnen worden gebruikt. Ze hebben het perfecte formaat voor op reis en zijn volledig draagbaar. Berg ze gemakkelijk op in een tas of neem ze mee. Deze pluizige, warme pantoffels kunnen met je mee in de auto, naar kantoor of gewoon thuis.

Hoogwaardige materialen: onze pluche pantoffels zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid en zijn gemaakt met zachte, dikke vezels om koude voeten van teen tot enkel te dempen. Het dierenlichaam is volledig gevuld om ervoor te zorgen dat de voetwarmer zijn vorm behoudt. Alle stukken zijn zorgvuldig vastgezet op slipper om een ​​langdurig gebruik te garanderen.

Comfortabele voeten: warm je voeten op zonder het gedoe van stopcontacten en USB-opladen die afkomstig zijn van verwarmde voetwarmers door simpelweg je voeten in voetzakken te plaatsen. De superzachte vulling en het comfortabele interieur zullen op natuurlijke wijze opwarmen zonder risico op verbranding of oververhitting. Ideaal voor gebruik binnenshuis.

Perfect cadeau: schattige en knuffelige knuffels worden geliefde vrienden en houden je gezelschap en lekker warm zonder het te warm te hebben! Een uitstekend cadeau voor kinderen voor een verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gebeurtenis. Mannen, vrouwen, tieners en ouderen kunnen er ook van genieten als cadeau!

Ervaar ontspanning: Trek je laarzen of schoenen uit en trek deze schattige pantoffels op elk moment van de dag of nacht aan. U zult merken dat ze perfect zijn om te ontspannen op de bank of het bed. Draag ze tijdens het televisiekijken, spelletjes spelen op de computer, breien of een boek lezen.