Verzenden & retourneren

Bij Breba Trading betaalt u geen verzendkosten voor uw bestelling. We vinden we het belangrijk dat u uw bestelling snel geleverd krijgt. Onnodig wachten is er dus niet bij. Op werkdagen voor 18.00 besteld, betekent morgen in huis. Dit geldt voor producten die op voorraad zijn in ons magazijn en worden betaald met met iDeal, Creditcard of PayPal.

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem! U kunt het volledige aankoopbedrag terugkrijgen en zelf eventueel een andere product bestellen. Aarzel niet en stuur een mail naar onze klantenservice voor de retourinstructies. U bent ons geen uitleg verschuldigd. Lees hieronder meer over ons retourbeleid. 

Retouradres:

Breba Trading BV
Dijkstraat 52
5554 PS Valkenswaard

Bij Breba Trading heeft u het recht om een product zonder opgaaf van reden retourneren. Als u hier gebruik van wilt maken, dan dient u dit aan ons te melden binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Vervolgens heb u nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. 

Als u een product retour stuurt, dient u alle geleverde toebehoren mee te sturen. Het product moet, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele nieuw staat en in de oorspronkelijke verpakking naar ons teruggestuurd te worden. Als u een product wilt retourneren dat gebruikt is en dus niet meer als nieuw verkocht kan worden, dan kunnen wij hiervoor een waardevermindering in rekening brengen. Het is mogelijk dat deze vermindering gelijk is aan het aankoopbedrag.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, wordt deze gecontroleerd. Als deze akkoord wordt bevonden, storten wij het volledige aankoopbedrag terug. Vervolgens staat dit zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de aankoop, op uw rekening.