Noxxiez Handwarmers

Filters
35 ProductenPagina 1 van 3

 

Zachte Noxxiez pluche handwarmer - schattige knuffelkussens voor kinderen, pluizige zachte knuffels, comortabel dierenkussen.

Veelzijdig: onze gigantische plushie-warmers hebben veel toepassingen. Gebruik het 's nachts als zacht kussen, knuffel ermee tijdens het lezen van een goed boek, speel ermee of gebruik het om je koude handen te verwarmen. Ook geweldig voor cadeaus, bedkussens of kinderkamerdecoratie. Kinderen zullen het geweldig vinden om het te gebruiken om hun speciale schatten te verbergen.

Hoge kwaliteit: gemaakt om lang mee te gaan. Handwarmer heeft een opening aan elke kant zodat je je hand er gemakkelijk in kunt doen. Helpt kinderen zich veilig, geborgen en gezellig te voelen. Binnenzak kan klein speelgoed erin worden opgeborgen. Superzachte vulling zorgt voor een knus plekje om uit te rusten in een kinderwagen, kinderwagen of auto.

Knuffelbaar: schattige en knuffelige knuffels worden geliefde vrienden en houden je zowel gezelschap als lekker warm zonder het te warm te hebben! Een uitstekend cadeau voor kinderen voor een verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gebeurtenis. Mannen, vrouwen en ouderen kunnen er ook van genieten als cadeau!

Grote verscheidenheid: We bieden een breed scala aan merchandise voor iedereen. Stop bij een single of start een verwarmende pluche kussencollectie voor thuis! Wij verkopen een flamingo, rendier, sneeuwuil, pinguïn, wasbeer, koala, egel, luiaard pluche, gorilla, bruine honden, grijze schapen, husky en een konijn.

Ideale handwarmers: perfect verwarmde handen in het zakje tegen lichaamswarmte. U hoeft zich geen zorgen te maken over thermische handschoenen, oplaadbare/elektrische snoeren of magnetron. Met een afmeting van ongeveer 35 cm x 35 cm x 35 cm hebben onze knuffels de perfecte maat om lekker thuis te liggen of in te pakken voor een hotel.