Superschattige knuffeldekens voor kinderen!

Superschattige knuffeldekens voor kinderen!

minuten lezen
Kinderen die zich niet goed voelen, zullen instinctief naar je toe komen voor een dikke knuffel. Is papa of mama even niet in de buurt? Dan trekken kinderen vaak naar hun knuffels toe. Hoe fijn is het voor een kind om zichzelf helemaal te kunnen inwikkelen in een knuffel? Wij hebben hier dé oplossing voor!

Kinderen willen graag knuffelen. Dit komt voort uit intuïtie en door hun gevoel. Bijvoorbeeld als je iemand lang niet hebt gezien, of je bent blij of verdrietig, dan wil je jezelf een knuffel geven. Kinderen doen dit ook, afhankelijk van hun eigen behoeften, maar soms wanneer ze zien dat je een knuffel nodig hebt. Door knuffelen komt de stof oxytocine vrij in je lichaam. Dit geeft je een goed gevoel. Kinderen die van streek zijn, zich niet lekker voelen of hun eigen pijn hebben, zullen instinctief naar je toe komen voor een dikke knuffel. Is papa of mama even niet in de buurt? Dan trekken kinderen vaak naar hun knuffels toe. Hoe fijn is het voor een kind om zichzelf helemaal te kunnen inwikkelen in een knuffel?

De knuffeldekens met capuchon van Noxxiez zijn ideaal voor uw zoon of dochter om lekker mee op de bank te liggen of mee te nemen op vakantie! De dekens zijn super zacht, warm en heel fijn om mee te spelen. Kinderen kunnen zichzelf lekker inwikkelen in dit leuke deken. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden. Onze dekens zijn van superzachte fleece materialen gemaakt en houden je kinderen warm, knus en gezellig op de bank, in bed, bij het zwembad, op het strand of buiten in de tuin. Al onze dekens hebben hoekzakjes om je handen in te steken. Zo blijven de handjes ook lekker warm terwijl je geniet van de warmte van het deken. De handzakken hebben ook de details van het dier wat op het deken staat. De dekens zijn uitstekend geschikt voor rollenspellen en om lekker in te spelen.

Op dit moment zijn er wel 14 verschillende soorten knuffeldekens in het assortiment van Noxxiez. Voor ieder wat wils dus! Zo hebben wij onder andere egels, koala´s , konijnen, rendieren, olifanten, flamingo´s en nog veel meer lieve schattige diertjes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »