Kussen, Handwarmer en Knuffel in één!

Kussen, Handwarmer en Knuffel in één!

minuten lezen
Knuffels geven jonge kinderen veel steun tijdens hun kindertijd. Psychologen en opvoeders zijn het erover eens dat knuffels kinderen meer veiligheid en comfort geven, daarnaast helpen ze ook bij de ontwikkeling van zelfstandigheid! Wij hebben knuffels zoals jij ze kent verbeterd door ze multifunctioneel te maken, lees snel verder!

Onderzoek toont aan dat 60% van de kinderen in Europa een knuffel heeft. Ja, er is serieus wetenschappelijk onderzoek gedaan naar knuffels. Want knuffels geven jonge kinderen veel steun tijdens hun kindertijd. Psychologen en opvoeders zijn het erover eens dat knuffels kinderen meer veiligheid en comfort geven, daarnaast helpen ze ook bij de ontwikkeling van zelfstandigheid!

Het bezitten van een favoriete knuffel wijst ook op de groei van creativiteit en verbeeldingskracht. Want naast het feit dat je opgroeiende kind knuffels als veiligheidsbakens ziet, spelen knuffels vaak een hoofdrol bij fantasierijke gesprekken en avonturen. Die schattige teddybeer verandert in een brullende leeuw die je kleintje gebruikt om denkbeeldige leugenaars te achtervolgen. Een kwartier later zit dezelfde beer melk te drinken in een stoel. In de fantasie van een kind is alles mogelijk!

De handwarmers/knuffels van Noxxiez zijn Ideaal om lekker je handen op te warmen, mee te nemen op reis naar koude landen, om te gebruiken als lekker zacht hoofdkussen of gewoon om mee te spelen. Door het formaat, het uiterlijk en de vorm zijn ze super opvallend, daarnaast zien de handwarmers er ook nog een super schattig uit! Elke knuffel heeft 2 openingen aan de zijkanten zodat je je handen erin kunt opwarmen. Jouw kind zal zich comfortabeler en veiliger dan ooit voelen door de superzachte binnen-en buitenvoering.!

Op dit moment zijn er wel 25 verschillende soorten handwarmers in het assortiment van Noxxiez. Voor ieder wat wils dus! Zo hebben wij onder andere schapen, haaien, konijnen, egels, pinguïns en nog veel meer lieve schattige diertjes! Naast dieren zitten er ook hele leuke fruit handwarmers in het assortiment van Noxxiez. Probeer bijvoorbeeld onze superschattige aardbei, avocado of watermeloen knuffel!

Neem snel een kijkje in onze webshop voor de leukste handwarmers, voetenwarmers, knuffeldekens en kinderkrukjes!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »